about-amc

Europas street art pionjärer

Vi är add more colors, en internationell street art argentur som marknadsför och säljer street art I alla dess former, på en internationell nivå.

Se våra tidigare jobb

about

Väggmålningar

Vi behärskar allt från enfärgade motiv till interaktiva och komplexa 3D konstverk med digitala inslag eller självlysande UV färg. Stora, imponerande målningar inomhus eller utomhus, det finns ingen miljö eller yta vi har inte arbetat med.

Installationer

Våra skickliga konstnärer bygger installationer och skulpturer för event och festivaler, skräddarsytt för ändamålet och aldrig detsamma två gånger. I denna konstform sätter endast fantasin gränserna.

3D-konst

En av de snabbast växande konstformerna inom gatukonst, denna interaktiva magi producerar djupa 3D illusioner som inte lämnar någon oberörd. Då 3D effekten av konst på marken bäst syns genom en kameralins är det dessutom ett utmärkt sätt att få besökarna att ta fotografi på ert verk och har en stark spridningseffekt på sociala medier.

our-dna

Brand DNA

Den ständigt växande konstformen Graffiti är vår stora passion. Vi handplockar våra artister, matchar dem med lämpliga beställningsjobb baserat på era önskemål och skräddarsyr en lösning just för er. Vår ambition är att sprida och etablera denna moderna konstform samtidigt som vi sprider glädje och inspiration i kontor, hem och på husfasader.

Livemålning

Vi hjälper till att lyfta och färgsätta festivaler, events och lanseringar.

Prints & Canvas

Handmålade canvaser eller digitala prints producerat i ett fåtal exemplar av Europas skickligaste konstnärer.

Kläder & accessoarer

Vi erbjuder ett stort utbud av kläder, accessoarer och produkter relaterade till graffiti.

Workshops

Samla dina kollegor och vänner för en kreativ workshop. Perfekt för teambuilding och ett utmärkt sätt att låta din kreativa ådra pumpa.

Interiör

Vi förvandlar kontor, mötesrum, hotell, gym, hem och andra tänkbara ytor till kreativa inspirationskällor och upplyftande konstverk.

Exteriör

Vi målar husfasader, väggar, broar, tunnlar och fordon. Alla ytor där färg fastnar är en plats vi garanterat kan förbättra.

green-leaf-foundation-block

Green leaf foundation

Tillsammans kan vi rädda liv med gatukonst

Vi donerar 10% av alla beställningsjobb till ett välgörenhetsprojektet Green Leaf Foundation. De är en del av Green Leaf Boutique Hotel, som är baserat i Siem Reap, Kambodja. De är världens första hotell som ger alla vinster och resurser till sitt välgörenhetsprojekt. Add More colors kommer tillsammans med Green Leaf Foundation stödja en skola och ett barnhem. Alla bidrag och påverkan till välgörenhetsprojektet kommer även att dokumenteras.

Hjälp oss att sprida konst, leenden tillsammans med Green Leaf Foundation! Läs mer om projektet…

add-more-colors-intro Unmute
get-a-quote

Gratis offert!

Fyll i formuläret

Ditt namn eller företag:*

Din email:*

Total yta att måla (kvadratmeter):

Antal väggar:

Budget:

Ditt meddelande (beskrivning av motiv):

Hur fungerar det?

Steg 1: Fyll i formulären

Fyll i all efterfrågad information i formulären så vi kan få en bra bild av ditt projekt och återkomma med ett rättvist prisförslag.

Steg 2: Välj er konstnär

Vi letar upp de bäst lämpade konstnärerna och skickar över deras portfolio. När ni bestämt viken av våra förslag ni föredrar kan konstnären sätta igång med era skisser.

Steg 3: Lägg er beställning

När vår skiss är färdig och godkänd är det dags att sätta igång. Vi bokar upp ett datum som passar ert och konstnärens schema och låter proffsen sköte resten!

Vanliga Frågor

Vad kostar det?
Priset varierar beroende på vilken konstnär ni väljer, hur stor målningen ska vara och vilken detaljnivå och tid som krävs för att uppnå det resultat ni efterfrågar. För att vi ska kunna ge er ett exakt pris krävs därför att ni först fyller i formulären och anger så mycket information ni kan. Vi återkommer därefter med ett prisförslag.

Var är ni baserade?
Vi är baserade i Stockholm, på Malta och i Barcelona. Vi har pågående projekt i Europas alla hörn och strax över 50 konstnärer från 22 olika länder.

Hur snart kan vi komma igång?
Våra lokala konstnärer är redo att köra igång direkt! Våra internationella konstnärer bokas in baserat på efterfrågan och försöker oftast gruppers tillsammans med andra jobb i närområdet för att fördela rese kostnaderna och erbjuda ett lägre pris. För storskaliga arbete bokas en dedikerad internationell konstnärer efter ert önskemål.

contact-us

Contact

Send us an email on contact @ addmorecolors.com or by filling in the form below

Ditt namn (obligatoriskt)

Din Email (obligatoriskt)

Ditt Meddelande

Prefer to call? No problem!
Tel: (+46) 08 5592 32 23 – (Stockholm office)

Address (Malta):
Add More Colors LTD
Christ Church Court, flat 1 – Triq In-Nazzarenu – Sliema, SLM2071 – Malta