WHAT WE DO

View Our Work
we-make-art-happen

En svenskägd agentur

Vi är add more colors, en internationell street art argentur som marknadsför och säljer street art I alla dess former, på en internationell nivå.

Se våra tidigare jobb

about

Väggmålningar

Vi behärskar allt från enfärgade motiv till interaktiva och komplexa 3D konstverk med digitala inslag eller självlysande UV färg. Stora, imponerande målningar inomhus eller utomhus, det finns ingen miljö eller yta vi har inte arbetat med.

Installationer

Våra skickliga konstnärer bygger installationer och skulpturer för event och festivaler, skräddarsytt för ändamålet och aldrig detsamma två gånger. I denna konstform sätter endast fantasin gränserna.

3D-konst

En av de snabbast växande konstformerna inom gatukonst, denna interaktiva magi producerar djupa 3D illusioner som inte lämnar någon oberörd. Då 3D effekten av konst på marken bäst syns genom en kameralins är det dessutom ett utmärkt sätt att få besökarna att ta fotografi på ert verk och har en stark spridningseffekt på sociala medier.

our-dna

Brand DNA

Den ständigt växande konstformen Graffiti är vår stora passion. Vi handplockar våra artister, matchar dem med lämpliga beställningsjobb baserat på era önskemål och skräddarsyr en lösning just för er. Vår ambition är att sprida och etablera denna moderna konstform samtidigt som vi sprider glädje och inspiration i kontor, hem och på husfasader.

Livemålning

Vi hjälper till att lyfta och färgsätta festivaler, events och lanseringar.

Prints & Canvas

Handmålade canvaser eller digitala prints producerat i ett fåtal exemplar av Europas skickligaste konstnärer.

Kläder & accessoarer

Vi erbjuder ett stort utbud av kläder, accessoarer och produkter relaterade till graffiti.

Workshops

Samla dina kollegor och vänner för en kreativ workshop. Perfekt för teambuilding och ett utmärkt sätt att låta din kreativa ådra pumpa.

Interiör

Vi förvandlar kontor, mötesrum, hotell, gym, hem och andra tänkbara ytor till kreativa inspirationskällor och upplyftande konstverk.

Exteriör

Vi målar husfasader, väggar, broar, tunnlar och fordon. Alla ytor där färg fastnar är en plats vi garanterat kan förbättra.