about-amc

Urbaanin taiteen eturintamassa

Olemme toimisto joka promoaa, markkinoi ja myy katutaidetta & graffiteja kansainvälisellä tasolla. Työskentelemme yhdessä joidenkin maailman intohimoisimpien ja omistautuneimpien artistien kanssa, Euroopan suurimpien urbaanin taiteen projektien parissa.

Töitämme

about

 

Seinämaalaukset

Katutaiteen & graffitien perusta. Oli kyseessä sitten suuret vaikuttavat seinämaalaukset, sisä- tai ulkotiloissa, hoidamme homman! Sellaista ympäristöä tai pintaa ei olekaan, mitä me emme olisi työstäneet.

Installaatiot

Kyhäämme kasaan omat laitteistomme ja asetelmamme, niin tapahtumissa kuin festareillakin, ja etsimme alati uusia innovatiivisia projekteja. The bigger, the better!

Taidetta jalkakäytävillä

 Tämä interaktiivinen katutaiteenmuoto syvine 3D-illuusioineen on skenen nopeiten kasvava ilmaisumuoto joka ei jätä ketään kylmäksi. 

 

our-dna

Brand DNA

Jatkuvasti maailmalle tietään raivaava katutaide on mukana kaikessa mitä teemme. Käsinpoimimme artistimme, sovitellen yhteen heidän tyylejään ja taitojaan työstä riippuen, ja uskommekin olevamme ainutlaatuisessa asemassa, tuoden tämän nykyaikaisen taidemuodon ihmisten eteen, alati parantaen siihen usein rinnastettavia ennakkoluuloja.

Livemaalaus

Autamme herättämään festarit, tapahtumat ja vaikkapa julkaisubileet eloon.

Printit & Kankaat

Myymme parhaiden artistiemme rajoitettuja ja alkuperäisiä taideteoksia, kankaita sekä printtejä.  

Tuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman vaatteita sekä graffitiskeneen liittyviä tuotteita ja lahjaideoita.

Taidetyöpajat

Kerää kasaan tiimisi tai vaikka työporukkasi ja taideworkshoppaillaan yhdessä.

Sisätilat

Muunnamme toimistot & työtilat, kokoushuoneet, hotellit, kuntosalit ja henkilökohtaiset tilat uuteen uskoon.

Ulkotilat

Voimme maalata julkisivunne tai ajoneuvonne näyttely- tai promootiotarkoituksiin.

green-leaf-foundation-block

Green leaf foundation

Auta meitä muuttamaan pienten lasten elämiä katutaiteen avulla

Lahjoitamme 10% kaikista työpalkkioistamme Green Leaf Foundation hyväntekeväisyysjärjestölle, joka on Green Leaf Boutique hotellin hyväntekeväisyysjaosto, Siem Reapissa, Kambodzassa. He ovat maailman ensimmäinen hotelli jonka tarkoituksena ei ole tehdä voittoa, vaan lahjoittaa varat erinäisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Add More Colors tekee yhteistyötä Green Leaf Foundationin kanssa, tukien koulua ja orpokotia, taaten ja dokumentoiden juuri Sinun tukesi vaikutuksen.

Auta meitä jakamaan taiteen tuomaa iloa, hersyviä hymyjä sekä loputonta toivoa, yhdessä Green Leaf Foundationin kanssa! Lue lisää projektista!

add-more-colors-intro Unmute
get-a-quote

Get a free quote


Täytä lomake

Nimesi/Yrityksesi (pakollinen)

Mailisi (pakollinen)

Koko (arviosi m2)

Seinien lukumäärä

Budjetti

Viestisi

Näin homma etenee

Askel 1: Pyydä ilmainen tarjous

Täytä lomake kaikilla tarvittavilla tiedoilla, ja saat  ilmaisen tarjouksen.

Askel 2: Löydä taiteilijasi

Perustuen ideaasi, antamiisi tietoihin ja budjettiisi, etsimme sinulle sopivimman taiteilijan. Kun taiteilija on päätetty, alamme työstämään luonnoksia.

Askel 3: Tilaa maalaus

Kun luonnos on valmis ja olet hyväksynyt sen, on aika lisätä lisää väriä!

FAQ's

Mitä tämä kaikki maksaa? Hinta vaihtelee riippuen taiteilijasta, taideteoksen koosta sekä yksityiskohtien määrästä. Mitä paremmin pystyt kuvailemaan haluamasi teoksen, sitä tarkemman hinta-arvion voimme tarjota.

Missä toimistonne sijaitsee? Sijaitsemme tällä hetkellä Maltalla ja Ruotsissa, projektiemme sijaitessa laajasti ympäri Eurooppaa. 

Kuinka nopeasti tilaukseni voidaan toteuttaa? Paikalliset taiteilijamme voivat aloittaa työnteon vaikka samantien. Kansainvälisten taiteilijoidemme kohdalla, järjestämme matkoja pyynnöstä ja yleensä ryhmitämme samaan aikaan ja paikkaan useita projekteja, säästääksemmme matkakuluissa, mahdollistaen halvemman hinnan. Suurempien töiden kohdalla lennättämme taiteilijat paikan päälle milloin haluatkaan. 

contact-us

Contact

Send us an email on contact @ addmorecolors.com or by filling in the form below

Nimesi (pakollinen)

Mailisi (pakollinen)

Viestisi

Prefer to call? No problem!
Tel: (+46) 08 5592 32 23 – (Stockholm office)

Address (Malta):
Add More Colors LTD
Christ Church Court, flat 1 – Triq In-Nazzarenu – Sliema, SLM2071 – Malta